Sala d'exposicions on podràn apreciar serigrafies, gouaches, figuracions, geometries i abstraccions, gravats, dibuixos i maquetes d'Eusebio Sempere (Onil 1923-1985).

Eusebio Sempere és l'artista alacantí més internacionalment conegut i un dels artistes espanyols més rellevants de la segona meitat del S.XX. Catalogat pels crítics artístics com virtuós pintor, escultor i artista gràfic espanyol. Va ser representat màxim en Espanya de l'Op-art i en la utilització de la computadora amb fins artístics.

En 1981 li va ser atorgada la medalla d'or al mèrit artístic. En 1983 li va ser concedit el Premi Princep d'Astúries de les Arts Plàtiques. En 1984 es investit com Doctor Honoris Causa per la Universitat d'Alacant. La Biennal Internacional de Pintura "Eusebio Semperre" celebrada en el seu honor, recull obres que es poden observar en les dependències del Centre Cultural.

El dia 29 d'abril de 1984, se li nombra fill predilecte de la villa i es va inaugurar el bust que presideix la Plaça Major, obra de l'escultor Pablo Serrano.

Mor a Onil el 1985, víctima d'una greu malaltia degenerativa.