SEGON PREMI

146 X 146 cm

Acrílic sobre tela

VALENTÍN FERRERO MERINO

Sant Joan d'Alacant

Doctor en Belles arts, Universitat Miguel Hernández d'Elx, 2015, Llicenciat en Belles arts, Universitat Miguel Hernández d'Elx, 2008 i Llicenciat en Filosofia i Ciències de l'Educació (Secció Ciències de l'Educació), Universitat de Salamanca, 1980.

La seua trajectòria artística ha recorregut la pintura, l'escultura i altres mitjans d'expressió. El seu interés principal ha estat i continua estant centrat en la intervenció de l'espai, tant els espais arquitectònics, com el paisatge i l'espai urbà. La seua activitat artística està actualment centrada en l'ús dels nous mitjans d'expressió i les noves tecnologies.

Premis i beques: Ajuda del Programa de Formació de Professorat Universitari, FPU, Ministeri d'Educació, 2011-2015. Primer Premi Nacional a l'Excel·lència en el Rendiment Acadèmic Universitari, 2010. Premi Extraordinari de Llicenciatura en Belles arts, Universitat Miguel Hernández, 2007/2008. Premie Intervenció Escultòrica en el Certamen, II Espai d’Art Puig Campana, Universitat Miguel Hernández i Ajuntament de Finestrat, Finestrat, 2006. Premie Intervenció Escultòrica en L’Espai Trobat XIV. Intervencions Plàstiques a la Marina, Ajuntament de Benissa (Alacant), 2005.

Exposicions: Ha dut a terme nombroses exposicions tant col·lectives com individuals: València, Alacant, Sant Joan d’Alacant, Altea, el Campello…