PRIMER PREMI

150,5 X 102,5 cm

Mixta sobre taula

ALBERTO GÁLVEZ GIMÉNEZ

Orihuela, 1963.

Llicenciat en Belles arts per la Facultat de Sant Carles de la Universitat Politècnica de València. Obté la beca Predoctoral de Formació de Professorat i Personal Investigador concedida pel Ministeri d'Educació i Ciència en el 1989, i la beca per a ampliar estudis a Nova York. És Doctor en Belles arts, amb la tesi” Estrategias citacionales de la plàstica actual” (1992), i exerceix com a professor en el Departament de Pintura de la Facultat de Belles arts de Sant Carles.

Tècniques pictòriques: La seua pintura s'enquadra en el realisme fantàstic, emprant portes de fustes antigues sobre les quals superposa fotografies o dibuixos de caràcter eròtic. Per als seus quadres utilitza velles lamines o gravats del segle XV i XVII, generalment realitzades per grans mestres de l'art universal.

Exposicions més significatives: És seleccionat en el Certamen de Pintura de la Vila de Pego en el 88, i en el Premi «Senyera» de Pintura de l'Ajuntament de València en 1990.

Exposa individualment en el Cercle de Belles arts de València (1989), Casa de Cultura de Mislata (1991), Galeria d'Art Marta Moore de Sevilla (1992), Club Diari Llevant (1993), etc.