Saluda de l'Alcaldessa

Humi Guill Fuster - Alcaldesa del M.I. Ayuntamiento de Onil

Vos done la benvinguda a la Web de l'Ajuntament d'Onil.

Per a mi és un immens plaure servir i treballar per al poble d'Onil i a açò m'he compromès, posant el meu interés i dedicació des del primer dia. Però també necessite de les vostres aportacions perquè els projectes nasquen del consens i de la participació ciutadana.

Aquesta Web es una eina de comunicació que fa que la relació dels ciutadans amb l'Ajuntament siga més fàcil, immediata i eficient. És una eina útil per a avançar cap a la simplificació administrativa de tràmits i procediments de gestió. Teniu la possibilitat de comunicar-vos amb mi a través d'aquesta web, així com també des de la pàgina de Facebook (https://www.facebook.com/HumiGuillAlcaldesaOnil). Tingueu la seguretat que tots els vostres suggeriments, propostes, així com les crítiques o queixes no van a ser desoïdes, sinó que comptaran amb tota l'ajuda que em permeta la meua condició d'alcaldessa.

Aquest portal també ens serveix per a comunicar-nos i relacionar-nos els uns amb els altres, amb la intenció de facilitar a través de les noves tecnologies el nostre dia a dia. Però no ens hem d'oblidar mai continuar mantenint i enfortint cada dia el contacte directe i les relacions personals, que són molt enriquidores i ací estic amb les portes obertes per a rebre-us a tots personalment.

Aprofite també per a recordar-vos que mitjançant aquesta Web podeu fer des de casa una sèrie de tràmits i gestions municipals, a través de la seu electrònica de l'Ajuntament.

En la web també descobrireu Onil. Coneixereu la nostra identitat i el gran llegat cultural i associatiu, les festes de Moros i Cristians,....

Un dels meus objectius per a este mandat 2019-2023 és que vosaltres, tingueu el protagonisme que vos mereixeu. Un protagonisme basat en la sinceritat, la transparència i l'honestedat, on tots junts podem anar construint l'Onil de hui i el de demà.

Una salutació ben cordial.

Humi Guill Fuster

Alcaldessa del M.I. Ajuntament d'Onil

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.