PREMIO EX AEQUO

38 X 38 cm

Acrílic sobre taula fotogràfica

Mª JOSÉ PLANELLS MARTÍNEZ

Picanya (Valencia), 1967

Formació: Doctora en Belles arts per la Universitat Politècnica de València. Màster en Mitjans d'Impressió Gràfica, Il·lustració i Encunyació Artística. Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre - Real Casa de la Moneda. Madrid.

Exposicions: Compte amb gran nombre d'exposicions tant a nivell nacional com internacional: Madrid, Barcelona, València, Alacant, Castelló, la Corunya, Cadis, Gran Canària, Còrdova, Logronyo, Itàlia, el Marroc, França, Colòmbia, l'Argentina, Guatemala, Mèxic…

Ha sigut mereixedora de nombroses beques – residencia tant a nivell nacional com internacional, entre elles en el 2017 Beca-Residència Biennal Internacional d'Art de Cerveira a Portugal, o en el 2015 Residència en Tallers d'Art Contemporani TAC a la Ciutat de Mèxic.

Premis: Ha rebut quantitat de premis i esments, com per exemple: en 2016 Medalla de Plata de la Vila. Ajuntament de Picanya. València. 2014 Premi Certamen Art Gràfic Joves Creadors 2014. Reial Acadèmia de Belles arts de Sant Ferran, Calcografia Nacional. Madrid.. 2008 Premi-adquisició XXV Premi de pintura “Vila de Teulada” (Alacant). 2004 Guanyadora de l'esment especial del jurat en l'XI Concurs Biennal de Pintura Jove. Generalitat de Catalunya.

Visitar la web de l'artista