El proper dilluns 6 de gener a les 12 h esperem a tots els xiquets i xiquetes d'Onil al Museu de la Nina per despertar als Reis Mags.

L'activitat consisteix en el lliurament benèfic de joguets per part dels xiquets i fabricants, emmarcat en un acte el dia 6 de gener de promoció del Museu de la Nina, en el qual intervenen els mateixos Reis Mags.


Els objectius de l'acte del despertar dels Reis Mags d'Onil són:
• Promocionar i potenciar la Indústria de les Nines d'Onil i la indústria del joguet en general.
• Educar en solidaritat als nens d'Onil i afavorir la sensibilització social davant la discapacitat o malaltia dels nens, promocionar turísticament el Museu de la Nina d'Onil i la sala dels Reis Mags.
• Millorar les Festes de Nadal amb activitats autèntiques que ja són patrimoni del nostre poble, ja que els Reis Mags dormen a Onil el dia 5.
• Fer que els nens d'Onil conviuen la Festivitat dels Reis Mags més intensament.


Recollirem els regals que els nens d'Onil, en un acte de generositat, volen tornar als Reis Mags perquè aquests donen una obra benèfica. Tots els joguets que recollim dels fabricants (que també col·laboren aportant joguines) i dels nens, aniran destinats a una ONG, la qual ha sigut elegida per l'ambaixador d'aquest any l'atleta colivenc Eusebio Cáceres.


El dia 6 de gener els protagonistes són els xiquets.