Dijous 4 d'octubre de 2018, a les 20h

Presentació del pròxim número de la revista Canelobre dedicat a Eusebio Sempere, a Onil. Dijous 4 d'octubre de 2018, a les 20 h., al Palau-fortalesa del "Marquès de Dos Aigües".
Aquesta important revista està editada per l'entitat Juan Gil-Albert. Instituto Alicantino de Cultura.

El pròxim nº d'aquesta important publicació, sota el títol "Atlas Sempere", oferirà tot un recorregut per la trajectòria personal i artística del virtuós artista d'Onil, en 384 pàgines que inclouen 37 articles de 40 autors, entre aquests autors es troba el colivenc Paco Linares Micó. La revista al seu nº 69, monogràfic sobre E. Sempere, també inclourà més de 400 imatges entre fotografies, moltes d'elles inèdites, a més de documents, retallades de premsa, obres d'art pròpies, poemes seus i també d'altres poetes dedicats a l'artista d'Onil.

La revista #Canelobre va nàixer al juny de 1984 per a substituir a l'antiga revista miscel·lània IDEA. Com el seu precedent, va començar donant cabuda a diversos temes en cadascun dels seus primers nombres, però amb el temps va acabar convertint cada lliurament en un volum monogràfic. Alguns dels seus volums, la qualitat dels quals deu molt al rigor dels seus textos i col·laboradors, són peces hui molt cercades per experts en art, col·leccionistes, artistes i amants del món de la cultura y de les arts.