Dissabte 29 de setembre

 

El proper dissabte 29 de setembre, hem preparat una vesprada molt "Semperiana", on a més de fer el lliurament dels premis de la Biennal, nomenarem al Centre Cultural com a "Centre Cultural d'Onil Eusebio Sempere", tal i com va ser aprovat al darrer plenari i també, la companyia Espacio Inspira , ens interpretarà la seua trilogia teatral "SEMPERE SEMPRE", en tres localitzacions molt emblemàtiques per a Onil, basada en la vida i obra de l'artista colivenc.

PROGRAMA:

A les 19:00 h. Representació de la primera part de la Trilogia "Sempere sempre" TIEMPO i Entrega del Premi de la XXVII Biennal de Pintura “Eusebio Sempere” en la Sala Sempere del Palau-Fortalesa del “Marqués de Dos Aigües” entrada lliure amb aforament llimitat.

A continuació al Claustre del Palau Marqués de Dos Aigües la 2ª Part de la trilogia "Sempere sempre" MATERIA entrada lliure.

Després, Inauguració de la retrospectiva 40 anys de Premi Eusebio Sempere i nomenament del Centre Cultural com "Centre Cultural d’Onil Eusebio Sempere" .

Per a finalitzar: Inauguració de l’exposició d'obres seleccionades de la XXVII Biennal de Pintura “Eusebio Sempere” 2018 en la Pinacoteca del Centre Cultural d’Onil Eusebio Sempere i última representació de la 3ª part de "Sempere sempre" ESPACIO. Entrada lliure.