Curs de Formació bàsica en higiene alimentària i gestió d'al·lergògens


Dates i horari: Dimarts, 5 de novembre de 2019; de 09.00 a 14.00h.; cod.:FO-041/19

Dirigit a: Treballadors/as en situació legal de desocupació o millora d'ocupació de la Comunitat Valenciana.

Durada: 5 hores

Requisits: Realitzar inscripció a través del seu mòbil en l'app "Centres de Turisme" o en la web www.cdt.gva.es adjuntant el seu DNI i el seu DARDE actualitzat. Imprescindible contestar el formulari de no variació de dades en la seva situació laboral, una vegada li arribi el missatge de PRESELECCIONAT abans de l'inici del curs.

Objectiu: Que els participants obtinguin els coneixements necessaris per a realitzar la manipulació d'aliments i gestió d'al·lergògens sense que suposi un risc per a la salut dels consumidors, garantint que es disposa de la formació adequada al seu lloc de treball en aquesta matèria, d'acord amb la normativa vigent.