6, 7, 8 i 9 d'octubre de 2017

ONIL ES MOSTRA  és un gran aparador de l'oferta lúdica, cultural i comercial d´Onil, adreçada a tots els públics amb una proposta que combina turisme, esport, gastronomia, comerç, patrimoni  i cultura, que té lloc el cap de setmana més proper al 9 d’octubre.

Durant aquests tres dies, els visitants podran conèixer un ampli ventall de propostes, entre les que destaquen aquelles relacionades amb la gastronomia, el turisme, l'art, el comerç, la moda i la cultura, a més de participar en les activitats paral·leles de tot tipus.

Consulta ací totes les activitats programades

El grans eixos del Mostra són:

  • Turisme: important mostra de turisme de proximitat on es celebren presentacions i demostracions específiques, amb l'objectiu de posar en valor el territori i donar a conèixer tot el seu potencial pel que fa al patrimoni natural, arquitectònic o cultural.
  • Gastronomia: des de cuina d'autor fins a cuina d´Onil.
  • Market:  amb parades de moda, decoració, bijuteria... de dissenyadors o artesans amb marca pròpia, de proximitat, i negocis d´Onil.
  • Esports: Mostra de diferents clubs esportius locals amb activitats, competicions i espais per poder gaudir-ne d’ells.
  • Oci per als menuts:  espais pensats per als més petits com un espai «lúdic i educatiu», amb tallers i activitats molt atractives.
  • Art: el públic tindrà al seu abast obres d'estils molt diversos en pintura, escultura, fotografia i il•lustració. Es tracta d'una activitat que pretén, també, trencar la seriositat i el rigor que sovint tenen les galeries d'art i que les allunyen d'una part del públic.

Estem rebent moltes propostes per a ser integrades en la Mostra i esperem  que puga ser una edició amb èxit per a tots els participants i per al poble d’Onil.