Diumenge 6 de gener a les 12h

 

El proper diumenge 6 de gener a les 12 h esperem a tots els xiquets i xiquetes d'Onil al Museu de la Nina per despertar als Reis Mags.

L'activitat consisteix en el lliurament BENÈFIC de joguets per part dels xiquets i fabricants per ser enviats en aquesta edició a la Casa Caritat València, ONG escollida per l'ambaixadora d'aquest any Esther Collado, tractant-se d'una ONG pionera en l'atenció a persones sense llar i risc d'exclusió social. Tot això enmarcat en un acte el dia 6 d'Enero, de promoció del Museu de La Muñeca, en el qual intervenen els propis Reis Mags.

Els objectius de l'acte del despertar dels Reis Mags d'Onil són:

• Promocionar i potenciar la Indústria de les Molles d'Onil i la indústria del joguet en general,

• Educar en la solidaritat als nens d'Onil i afavorir la sensibilització social davant la discapacitat o malaltia dels nens, promocionar turísticament el Museu de la Nina d'Onil i la sala dels Reis Mags de la seva interior,

• Millorar les Festes de Nadal amb activitats autèntiques que ja són patrimoni del nostre poble (els Reis Mags dormen a Onil el dia 5)

• Fer que els nens d'Onil conviuen la Festivitat dels Reis Mags més intensament.

Recollirem els regals que els nens d'Onil, en un acte de generositat, volen tornar als Reis Mags perquè aquests donin una obra benèfica. Tots els joguets que recollim dels fabricants (que també col·laboren aportant joguines) i dels nens, ens lliurarem a Casa Caritat València.

En l'acte, seleccionem mitjançant un sorteig als dos xiquets que ens acompanyaran a València per realitzar el lliurament de Joguets.

El dia 6 de gener els protagonistes són els xiquets.