Divendres que ve 29 de novembre es durà a terme el lliurament de la II Biennal de Poesia "Carlos Sahagún" a les 20.00 h. en la Pinacoteca del Centre Cultural d'Onil Eusebio Sempere amb entrada lliure.

A l'inici de l'any van ser convocats els dos certàmens literaris que aquest Ajuntament organitza cada dos anys amb l'objectiu d'incentivar la producció literària: la "XIV Biennal de novella·l'en valencià Vila d'Onil" i la "II Biennal de poesia Carlos Sahagún.


Quant al concurs de" novel.la en valencià", el nombre d'obres presentades no ha estat nombrós i el Jurat acorda que no tenen la categoria literària suficient, per aquesta raó el Jurat decideix declarar la "biennal" deserta.
No obstant això la participació en el certamen de poesia ha estat nombrós, més de 100 obres, el jurat ha estat unànime a l'hora de declarar el guanyador i els tres finalistes. Els seus noms i poemes es revelaran en l'acte de lliurament.


Aquest esdeveniment cultural, obert a tot el públic estarà amenitzat per la companyia de Ballet Over&Out amb l'actuació "Quan els ocells volen", obra guanyadora del Premi Alacant a escena 2019.