18 i 19 de maig 2019

 

"L'objectiu del Dia Internacional dels Museus (DIM) és conscienciar sobre el fet que els museus són un important mitjà per a l'intercanvi cultural, l'enriquiment de les cultures, així com per al desenvolupament de la comprensió mútua, de la col·laboració i de la pau entre els pobles. Organitzats cada 18 de maig o al voltant d'aquesta data des de fa més de 40 anys, els esdeveniments i activitats planejats per celebrar el DIM poden durar un dia, un cap de setmana o fins i tot tota la setmana. "

Més informació Dia Internacional Museus ICOM

Des de l'àrea de cultura d'Onil, volem formar part d'aquesta celebració, amb dues jornades de portes obertes al Museu de la Nina, per celebrar al mateix temps la recent declaració de la Conselleria d'Educació, Recerca, Cultura i Esport de la 'Col·lecció museogràfica de la Nina 'del M.I Ajuntament d'Onil com a col·lecció museogràfica permanent de la Comunitat Valenciana.

Les jornades es duran a terme aquest cap de setmana. L'horari de visita serà el dissabte de 10h a 13h i de 18h a 20h i el Diumenge de 10h a 13h.

A més, aquestes jornades serviran de comiat de l'Exposició temporal del 50 aniversari de Nancy, que es va inaugurar al mes de setembre de 2018 i que ha tingut diverses ampliacions per la gran demanda de visitants que ha tingut.