El diumenge 22 de novembre se celebra el setzé Pelegrinatge de Nostre Senyor Robat entre els municipis de Tibi i Onil

Un any més, i ja van setze, el periòdic Aparador organitza el Pelegrinatge de Nostre Senyor Robat, entre els termes de Tibi i Onil, que cada edició congrega al voltant de 300 caminants de totes les edats. Esta activitat esportiva i religiosa se celebrarà el diumenge 22 de novembre, amb un recorregut d'uns 18 quilòmetres.

Els participants eixiran amb autobús cap a Tibi des de l'avinguda de la Paz d'Onil, a les 7 del matí, arribant a la vila tibera cap a les 8. Una vegada en la plaça d'Espanya, junt amb l'Església de Santa Maria Magdalena, el rector de Tibi procedirà a la benedicció dels pelegrins. Abans d'emprendre la marxa, l'organització oferirà una xocolatada a tots els caminants.

El Pelegrinatge de Nostre Senyor Robat començarà a les 8:30 hores en direcció a Castalla, nucli urbà pel que està previst passar cap a les onze i mitja del matí, arribant a Onil cap a les 13:00 hores.

En la vila colivenca, els pelegrins seran rebuts pel rector i les autoritats locals, podent visitar la capella de Nostre Senyor Robat. Per a finalitzar, li'ls oferirà un refrigeri en el claustre del Palau del Marqués de Dosaigües.

Les inscripcions poden adquirir-se fins al dimecres 18 de novembre, al preu de set euros, en Aparador, l'Oficina de Turisme de Castalla, el Centre Cultural d'Onil i l'Ajuntament de Tibi. Cada inscripció dóna dret al servici d'autobús fins a Tibi, la xocolatada a Tibi, un mocador commemoratiu i el refrigeri a Onil.

Esta activitat està patrocinada per l'Ajuntament d'Onil i compta amb la col·laboració dels consistoris de Castalla i Tibi, les parròquies d'Onil, Tibi i Castalla, Guàrdia Civil, Policia Local, Centre Excursionista Colivenc, Gràfiques Crisval, Dóna-vos Publicitat, Movitel, Onda 15, TV-A, TV Intercomarcal, La Fresca FM i Ràdio Ibi.