Caminant o corrent vos animem a participar un any més esta vegada el diumenge 26 d'Octubre de 2014 en este peculiar i tradicional esdeveniment esportiu que ja complix la seua 29a Edició en la modalitat de carrera i la 13a Edició en la modalitat de caminants.

 Un any més les característiques d'este esdeveniment diferixen de totes les altres proves en el calendari de carreres. Amb eixida i arribada enguany a Onil, les característiques són:

  • Un recorregut de 27,5 km per un circuit a una sola volta que transcorre per tres termes municipals distints: Onil, Ibi i Castalla. Es tracta d'un recorregut idoni per a la preparació de la prova reina de l'atletisme, la marató. Gràcies al seu quilometratge i sumat a la seua duresa pels variats desnivells, es convertix en una verdadera posada al punt per a la marató.
  • La ubicació de l'eixida i meta canvia anualment, situant-se cada any en una de les tres poblacions per les quals transcorre el recorregut: Onil, Ibi i Castalla.
  • Açò fa que cada any s'afronte amb una preparació diferent perquè algun any les zones més dures les tingues al principi i les fàcils al final o potser viceversa. Enguany eixint d'Onil, les zones més dures seran al principi quan es tenen més forces. Sense descuidar que l'arribada a Onil tendix cap amunt però més suau.

Convivència de dos modalitats en un mateix circuit, corredors i caminants, donant-li eixe toc d'animació i alegria al llarg del recorregut, on s'animen els uns als altres al coincidir ambdós modalitats en els últims quilòmetres.

Totes estes característiques, sumat al suport dels tres ajuntaments, i gràcies a tot el treball que realitzen any rere any els quasi 200 voluntaris repartits en els termes municipals de les tres poblacions i l'esforç dels tres clubs esportius involucrats en este projecte, són els que han permés complir 29 anys a esta carrera i crear fa ja 13 anys la secció de caminants.

Enguany sota la direcció del Centre Esportiu Colivenc vos esperem per a disfrutar en d'este gran esdeveniment.

Mes informació: http://www.voltalafoia.com