Curs d'Entrenador FBCV en Onil

Presentat a Onil el Curs d'Entrenador FBCV Nivell 1 que començarà el pròxim mes d'octubre. Inscripcions a través de Web Curs d'Entrenador FBCV.

Onil acollirà un dels Cursos d'Entrenador Nivell 1 que la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV) desenvoluparà durant aquesta temporada 2016/2017.

El Curs, que ja compta amb molts alumnes inscrits, s'ha presentat oficialment en el Palau del Marqués de Dos Aigües d'Onil, en un acte al que han assistit l'alcaldessa d'Onil, Humi Guill; el president de la FBCV, Salvador Fabregat; el president del CD Onil, Vicente Navarro; i Pepe Toro, director de l'IES La Creueta, en les instal·lacions de la qual s'impartiran les classes.

Onil serà seu d'un dels Cursos d'Entrenador gràcies al conveni de col·laboració signat entre la FBCV i el Club Esportiu Onil, un acord que compta amb tot el suport de l'Ajuntament i de l'IES La Creueta en l'afany conjunt d'acostar a tots els joves del municipi i de la comarca la formació necessària per a poder ensenyar el nostre esport als xiquets i xiquetes que vénen iniciant-se en aquesta pràctica esportiva.

El Curs s'impartirà en format intensiu a partir del pròxim mes d'octubre. La inscripció pot realitzar-se on-line a través de www.fbcv.es i les places són limitades.

Tota la informació sobre els Cursos d'Entrenador FBCV pot descarregar-se en el següent enllaç: Web Curs d'Entrenador FBCV