Les regidories de Joventut i Cultura de l'Ajuntament d'Onil organitzen, per al dissabte 29 de març a les 20:00 hores en l'Auditori del Centre Cultural, l'espectacle musical titulat Kairo & Rees: Uny2, que estarà protagonitzat pel cantant i músic valencià Kairo i el raper alacantí Rees.

 

Ambdós desgranaran els temes dels seus respectius nous àlbums, 'Escalera al cielo' i 'No vengo solo', acompanyats per la música en directe del productor R. Sosa, d'AZ Estudis. Una magistral mescla d'estils, des del pop-rock fins a l'hip hop, serà capaç de captivar a espectadors de qualsevol edat i amb gustos musicals dispars.

A més, els protagonistes del xou, Kairo i Rees comptaran amb les col·laboracions de dos invitats de luxe, els noms de les quals seran desvelats molt prompte.

L'espectacle estarà sonoritzat pel tècnic Juanjo Sanchís, de JSarga Sonido Profesional, qui també s'encarregarà de la il·luminació i els efectes.

Les entrades, a només tres euros, ja estan a la venda en l'Oficina de Turisme i el Centre Cultural d'Onil i en Escaparate i pub Sonar d'Ibi.