Hui en dia 14 de març de 2014 a les 12 hores. Es presentaren els mitjans mecànics que l'empresa posa a disposició de l'Ajuntament d'Onil per a la prestació dels servicis contractats pel Municipi.

 

En primer lloc comentar que s'han instal·lat 140 contenidors de 800 litres en el nucli urbà per a l'arreplega de RSU tipus posterior i 7 contenidors soterrats de 4m3 de càrrega superior. Per a esta arreplega i tal com es proposava en la nostra oferta es presentara un camió d'arreplega de residus mixt, el qual al seu pas té la possibilitat de buidar els contenidors d'arreplega posterior i els contenidors soterrats de càrrega superior, el qual complix amb les últimes mesures Europees en qüestió de contaminació tant d'emissions de co2 a l'atmosfera comptant amb motor Euro5 i el sistema SMART PACK, que gestiona el sistema hidràulic de l'equip per a optimitzar els rendiments

Es presentara el model de papereres oferits i que s'instal·len substituint les rotes o avariades i implementant en aquells llocs on són necessàries. De la mateixa manera es comptara amb el model d'expenedor de bosses (PIPÍ CA) , instal·lats en la població dels quals es troben instal·lats 15 unitats en l'actualitat i estem en estudi per a instal·lar els restants. Per un altre costat veurem també l'hidro-limpiadora oferida, la qual té una potència de 120 bars de pressió i aigua calenta, per a la neteja de taques i grafitis en l'àrea municipal de la Ciutat. Veurem també la barredora autopropulsada RAVO 340 proposta i que està prestant servici des del mes de novembre del passat any. També veurem el motocarro APE 50 que realitza el servici d'una manera regular en neteja viària, que està prestant el servici des de novembre del passat any.

Es presentara el vehicle PICK UP (que substituïx al Piaggio Porter) amb unes prestacions majors i presta el servici des de novembre del passat any. També farem la presentació de la xicoteta maquinària bufadora, desbrozadoras, carros de neteja, etc. També s'estan realitzant les obres de construcció de l'Ecoparc municipal, una vegada resolts els problemes tècnics que han demorat l'inici de les obres previstes.