Del 4 al 6 d'octubre

"ONIL ÉS MOSTRA" és un gran aparador de l'oferta lúdica, cultural i comercial d'Onil, dirigida a tots els públics amb una proposta que combina turisme, esport, gastronomia, comerç, patrimoni i cultura.

Durant aquests dies, els visitants podran conèixer un ampli ventall de propostes, entre les quals destaquen aquelles relacionades amb la gastronomia, el turisme, l'art, el comerç, la moda i la cultura, a més de participar en les activitats paral·leles paral·leles de tota mena.

 

mapa

 

El grans eixos de la Mostra són:

Turisme: important mostra de turisme de proximitat on es celebren presentacions i demostracions específiques, amb l'objectiu de posar en valor el territori i donar a conèixer tot el seu potencial pel que fa al patrimoni natural, arquitectònic o cultural.
Gastronomia: des de cuina d'autor fins a cuina d´Onil.
Market: amb parades de moda, decoració, bijuteria... de dissenyadors o artesans amb marca pròpia, de proximitat, i negocis d´Onil.
Esports: Mostra de diferents clubs esportius locals amb activitats, competicions i espais per poder gaudir-ne d'ells.
Oci per als menuts: espais pensats per als més petits com un espai «lúdic i educatiu», amb tallers i activitats molt atractives.
Art: el públic tindrà al seu abast obres d'estils molt diversos en pintura, escultura, fotografia i il•lustració. Es tracta d'una activitat que pretén, també, trencar la seriositat i el rigor que sovint tenen les galeries d'art i que les allunyen d'una part del públic.

puntlilaok

 feriartesaniaok

jornadesmemoriaokbalcolivenc2019

mapaok

NOMok

andrevalor

afamostra

 

 

gymcronosok

pouetmostraweb

capeonatobodybuilding

perrosmostra

esportsmostra

naramostra

payasomostra

femcormostra19tomadedecisiones

mutxaranga

tardeotizzio

 

 

autoslocosmostra

 

discapamostra

 vinsmotra

 despertarhoraris

folkoric

 

correfocs19

juliaok

 

rutamostraweb

radiomostra

gosos

paseohistoricok

xaranga

concertsxiquets

tallerxiquets

relajacionmostraok

sirmostra

animalsmostra

riuverd